Salon gesloten vanwege landelijke lockdown coronavirus

Helaas is er een landelijke lockdown. Ook ik heb tot mijn grote spijt mijn kapsalon moeten sluiten. Bij IVONN haardesign zijn er nog wel leuke producten te bestellen. Ook kun je weer een verfkit bestellen. Deze worden bezorgd aan de deur. Bij vragen of meer informatie kan je kijken op mijn Facebook of Instagram pagina’s.

 

Comments are closed.

Over IVONN haar design

IVONN haar design ben ik, freelance kapster/topstylist.
Mijn ontwerp met de hand gemaakt.

Door te kijken naar wie JIJ bent en hoe je in het leven staat, kan ik jou innerlijke persoon nog krachtiger naar voren laten komen. Ieder persoon is uniek en jou kapsel hoort daarbij.

© 2024 IVONN haar design - Adres: Schoolstraat 22, 4417 AB Hansweert
Realisatie website: C-idee Communicatie
Loading...
Facebook Messenger for Wordpress