Over mij

Over IVONN haar design

Mijn ontwerp met de hand gemaakt

 

Zal ik mij even voorstellen?

Foto van eigenaresse Ivonne de Blaey LelouxMijn naam is Ivonne de Blaey-Leloux en ik woon samen met mijn man Roger, twee kinderen en onze kat Harry samen in het pittoreske Hansweert. Sinds 1998 ben ik werkzaam in het kappersvak en heb ik in 2019 mijn salon aan huis geopend. De ingang vindt je links van ons woonhuis, bij het bordje Kapsalon.

Mijn klanten zeggen wel eens dat ik een soort toverfee ben. Maar stiekem hoop ik dat ook te kunnen zijn. “Hairdressers magic” is waar ik blij van word! Vooral dames knippen en kleuren is mijn specialiteit.

Mijn dag kan niet meer stuk als mijn klanten blij zijn met mijn werk, wegdromen bij een heerlijke wasmassage en opgeladen met een frisse uitstraling naar huis toe gaan.

Door te kijken naar wie JIJ bent en hoe je in het leven staat, kan ik jou innerlijke persoon nog krachtiger naar voren laten komen. Ieder persoon is uniek en jou kapsel hoort daarbij.

Hoe mooi is het dat jou kapsel jou uitstraling kan versterken. Natuurlijk wil jij dat ook!

Afspraak maken is heel eenvoudig 

 

Over IVONN haar design

Knippen

Een goed kapsel zorgt ervoor dat je jezelf zelfverzekerd voelt en geeft je uiterlijk een frisse look. Voor iedere coupe kan je bij mij terecht (*met uitzondering van black hair). Met precisie en aandacht ontwerp ik jouw kapsel. Natuurlijk bespreken we dit vooraf en geef ik je passend advies. Bij IVONN haar design zijn er verschillende kniptarieven. Dit is i.v.m. De tijd die ik nodig heb om het kapsel tot stand te laten komen. Al jaren knip ik zowel in nat als in droog haar zodat ik alle technieken goed kan benutten en je haar weken lang makkelijk in model te brengen is. Mooi haar op maat gemaakt!

Kleuren

Trendsetting en een kei in mijn vak, dat wil ik graag zijn en jullie haar nog mooier maken dan dat het al is. Daarom volg ik regelmatig nieuwe trainingen en webinars om geïnspireerd te blijven. Bij IVONN haar design maak ik gebruik van de beste merken en technieken om elk gewenst resultaat te bereiken. Zo werk ik graag met folietechnieken voor het zetten van highlights en prachtige Balayages. In mijn salon werk ik met kleurmerk Wella en Mydentity. Een kleur kiezen komt tot stand door te kijken naar je huidskleur, welk type je bent en wat jouw wensen zijn. Op basis van ons adviesgesprek en jouw wensen, maken we de juiste keuzes voor welke type haarkleuring we gaan.

Styling

Voor iedere gelegenheid is er een geschikt kapsel. Heb je wat te vieren of gewoon zin om je haar te laten stijlen, opsteken of föhnen? Voor alles kan je bij mij terecht. Samen met jou creëer ik een totaalbeeld dat jouw persoonlijkheid op natuurlijke wijze onderstreept. Tijdens de behandeling geef ik je Tips & Tricks om je coupe thuis ook in elke gewenst model te krijgen.

Producten

Wil je jouw kapsel thuis ook zo mooi houden nadat je geknipt / gekleurd bent? Dan kun je bij mij de producten kopen die ik voor jou geadviseerd heb. In de salon kun je, indien voorradig, je favoriete product direct meenemen. 
In de salon werk ik met DAVINES , Eleven Australia , OLAPLEX, en WELLA kleurproducten Mydentity haarkleuringen en B.R.U.S.H. warmteborstels,

Meer informatie over de producten

Voorwaarden

- Bij lang en dik haar kan een meerprijs worden gerekend.
- Acties gelden niet in combinatie met andere acties.
- Pinnen is mogelijk.
- Ben je verhinderd, meld dit dan minimaal 24 uur van tevoren. Anders ben ik genoodzaakt om 40% van de afgesproken tijd in rekening te brengen.
- Kwaliteit bij IVONN haar design staat voorop! Ben je ontevreden over je kleur of kapsel. Neem dan binnen twee weken na de behandeling contact op, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

Over IVONN haar design

IVONN haar design ben ik, freelance kapster/topstylist.
Mijn ontwerp met de hand gemaakt.

Door te kijken naar wie JIJ bent en hoe je in het leven staat, kan ik jou innerlijke persoon nog krachtiger naar voren laten komen. Ieder persoon is uniek en jou kapsel hoort daarbij.

© 2024 IVONN haar design - Adres: Schoolstraat 22, 4417 AB Hansweert
Realisatie website: C-idee Communicatie
Loading...
Facebook Messenger for Wordpress