Over mij

Over IVONN haar design

Mijn ontwerp met de hand gemaakt

 

Zal ik mij even voorstellen?

foto Ivonne de Blaey - LelouxMijn naam is Ivonne de Blaey. Sinds 1998 ben ik werkzaam in het kappersvak en ben ik gediplomeerd kapster en schoonheidsspecialiste. IVONN haar design ben ik, freelance kapster/topstylist. Mijn ontwerp met de hand gemaakt. Met veel enthousiasme versta ik mij in mijn vak. Regelmatig volg ik diverse trainingen en ben ik op de hoogte van de laatste vaktechnieken. Het mooie in de mensen naar voren brengen is waar ik blij van word.

Door te kijken naar wie JIJ bent en hoe je in het leven staat, kan ik jou innerlijke persoon nog krachtiger naar voren laten komen. Ieder persoon is uniek en jou kapsel hoort daarbij. Wat is jou persoonlijke wens?

Hoe mooi is het dat jou kapsel jou uitstraling kan versterken. Natuurlijk wil jij dat ook!

Afspraak maken is heel eenvoudig 

 

 

 

 

Over IVONN haar design

Knippen

Een goed kapsel zorgt ervoor dat je jezelf zelfverzekerd voelt en geeft je uiterlijk een frisse look. Voor iedere coupe kan je bij mij terecht (*met uitzondering van black hair). Met precisie en aandacht ontwerp ik jouw kapsel op maat. Natuurlijk bespreken we dit vooraf en geef ik je passend advies. Bij IVONN haar design zijn er verschillende kniptarieven. Dit is i.v.m. De tijd die ik nodig heb om het kapsel tot stand te laten komen. Alle knipbehandelingen zijn inclusief finish/stylen en föhnen. Al jaren knip ik zowel in nat als in droog haar zodat ik alle technieken goed kan benutten en je haar weken lang makkelijk in model te brengen is. Mooi haar op maat gemaakt!

Kleuring

Bij IVONN haar design maak ik gebruik van diverse kleurbehandelingen en technieken om elk gewenst resultaat te bereiken. Zo werk ik met een folietechnieken voor het zetten van de high/lowlights. Hiermee beginnen ze direct vanaf de aanzet en kan ik heel nauwkeurig werken waardoor een natuurlijk resultaat wordt neergezet. In mijn salon werk ik met kleurmerk Wella. Een kleur kiezen komt tot stand door te kijken naar je huidskleur, welk type je bent en wat jouw wensen zijn. Op basis van ons adviesgesprek en jouw wensen, maken we de juiste keuzes voor welke type haarkleuring we gaan.

Styling

Voor iedere gelegenheid is er een geschikt kapsel. Heb je wat te vieren of gewoon zin om je haar te laten stijlen, opsteken of föhnen? Voor alles kan je bij mij terecht. Samen met jou creëer ik een totaalbeeld dat jouw persoonlijkheid op natuurlijke wijze onderstreept. Tijdens de behandeling geef ik je Tips & Tricks om je coupe thuis ook in elke gewenst model te krijgen.

Producten

Wil je jouw kapsel thuis ook zo mooi houden nadat je geknipt / gekleurd bent? Dan kun je bij mij de producten kopen die ik voor jou geadviseerd heb. In de salon kun je, indien voorradig, je favoriete product direct meenemen. 
In de salon werk ik met DAVINES , Eleven Australia , OLAPLEX, en WELLA kleurproducten Mydentity haarkleuringen en B.R.U.S.H. warmteborstels,

Meer informatie over de producten

Voorwaarden

- Bij lang en dik haar kan een meerprijs worden gerekend.
- Acties gelden niet in combinatie met andere acties.
- Pinnen is mogelijk.
- Ben je verhinderd, meld dit dan minimaal 24 uur van tevoren. Anders ben ik genoodzaakt om 40% van de afgesproken tijd in rekening te brengen.
- Kwaliteit bij IVONN haar design staat voorop! Ben je ontevreden over je kleur of kapsel. Neem dan binnen twee weken na de behandeling contact op, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

Over IVONN haar design

IVONN haar design ben ik, freelance kapster/topstylist.
Mijn ontwerp met de hand gemaakt.

Door te kijken naar wie JIJ bent en hoe je in het leven staat, kan ik jou innerlijke persoon nog krachtiger naar voren laten komen. Ieder persoon is uniek en jou kapsel hoort daarbij.

© 2018 IVONN haar design - Adres: Schoolstraat 22, 4417 AB Hansweert
Realisatie website: C-idee Communicatie
Loading...
Facebook Messenger for Wordpress