Nieuwsbrief maart 2024

IVONN HAAR DESIGN NIEUWSBRIEF

✨Tijd voor jezelf✨

Even toch die ene opdracht wegwerken en snel de was tussendoor. Tijd voor jezelf is iets wat snel als eerste aan de kant word geschoven. Maar hoe lekker is het wanneer je ontspannen, op je gemak kan genieten tijdens een heerlijke was massage of knipbehandeling! Wees lief voor jezelf en kom lekker onthaasten bij mij in de salon. De koffie en thee staan klaar met een heerlijke assortiment aan lekkernijen.

✨WINACTIE voorjaar✨

Om jullie nog extra te verwennen heb ik voor de maanden maart en april een leuke actie verzonnen. Bij iedere aankoop van een product bij mij in de salon maak je kans op super mooie prijzen! De winnaars worden in mei bekend gemaakt op mijn social media.
✨Volg jij ook mijn facebook en instagram. Deel de leuke actie op mijn socials en maak extra kans op het winnen van de hoofdprijs. Wat je kunt winnen kun je ook binnenkort zien op insta en facebook.

✨Wijziging Openingstijden✨

Afgelopen jaar heb ik ook gekeken hoe ik mijn balans tussen werk en privé nog beter kon verdelen. Daarom heb ik besloten dat ik de zaterdag voortaan gesloten zal zijn. Om de verloren uren op te vangen begin ik nu op mijn werkdagen om 08.00 uur en werk ik de maandag tot 14.00 uur. De donderdag en vrijdag werk ik hele dagen. Door deze aanpassingen is er ook ruimte vrij gekomen voor nieuwe knipklanten. Vertel het gerust door, want mond op mond reclame werkt altijd het beste❤️.

✨Online boeken keuzemenu uitgebreid✨

Je afspraak online boeken kan nu nog uitgebreider! Ik ben blij met deze functie op:
https://bjootify.com/salon/Hansweert/ivonn-haar-design

Het is vanaf nu mogelijk om meerdere behandelingen aan te vinken. Bijvoorbeeld als je met twee personen achter elkaar wilt komen of als je wat extra bij je behandeling wilt boeken. Omdat deze functie nieuw is, wil ik graag fouten voorkomen. Dus app me gerust op 0651168650 als je online een afspraak hebt geboekt. Dan controleer ik of alles goed staat.

Soms zijn niet alle plaatsen die vrij zijn online zichtbaar. Kun je niet een geschikt plaatsje vinden, laat het me dan even weten. Dan kijken we samen of ik iets voor je kan betekenen.

✨Reminder✨

Precies 48 uur van te voren krijg je ook altijd een reminder per mail. Heb je deze niet ontvangen, dan sta je ook niet in mijn agenda! Natuurlijk probeer ik altijd alles zelf te controleren, maar een foutje kan altijd er in sluipen. De datum en tijd die 48 uur van te voren wordt verstuurd is ook leidend. Dit is wat er in mijn agenda staat. Mocht er iets fout zijn gegaan, dan hebben we gelukkig nog 48 uur om een oplossing te vinden.

✨VAKANTIE✨

Meivakantie 29 april t/m 5 mei 2024
Zomervakantie 6 juli t/m 24 juli 2024

Lieve klanten, ik wens jullie een zonnig voorjaar toe en graag tot ziens☀️

Liefs Ivonne
IVONN haar design

Comments are closed.

Over IVONN haar design

IVONN haar design ben ik, freelance kapster/topstylist.
Mijn ontwerp met de hand gemaakt.

Door te kijken naar wie JIJ bent en hoe je in het leven staat, kan ik jou innerlijke persoon nog krachtiger naar voren laten komen. Ieder persoon is uniek en jou kapsel hoort daarbij.

© 2024 IVONN haar design - Adres: Schoolstraat 22, 4417 AB Hansweert
Realisatie website: C-idee Communicatie
Loading...
Facebook Messenger for Wordpress