Nieuwsbrief juli 2023

Je kent het vast wel…. druk druk druk nog even de laatste klusjes afwerken.. want de vakantie komt eraan…
Herkenbaar ook voor mij, vandaar dat ik nog even een berichtje naar jullie stuur voor ik op vakantie ga.

Volle agenda en wachtlijst

Jullie hebben vast wel gemerkt dat mijn agenda behoorlijk vol staat. Inmiddels heb ik ook een wachtlijst en neem ik voorlopig geen nieuwe klanten meer aan. Maar wil je op mijn wachtlijstje, stuur me dan nog even een appje, want wie weet werk ik nog extra deze zomer als het me lukt.

De drukte is in het voorjaar wat extremer, omdat alle feestdagen precies vallen op mijn werdagen. Na de zomer zal het waarschijnlijk wel wat rustiger worden. Wil je verzekerd zijn voor een vaste plek, reserveer dan alvast t/m de kerst online.

Reminder per e-mail

Waar ik jullie wel even op attent wil maken, is dat je de bevestiging per mail gelijk controleert zodra je een afspraak hebt gemaakt. Zo voorkom je teleurstellingen en weet je zeker dat je afspraak vast staat. 48 Uur van te voren krijg je ook altijd een reminder. Heb je deze niet ontvangen, dan sta je ook niet in mijn agenda! Natuurlijk probeer ik altijd alles zelf te controleren, maar een foutje kan altijd er in sluipen.

Nieuwe prijzen

Jammer genoeg ook wat minder leuk nieuws. Het zal jullie niet ontgaan zijn dat alles duurder is geworden. Mijn behandelprijzen zijn al een aantal jaar hetzelfde gebleven, maar ik ontkom helaas ook niet aan een stijging van mijn prijzen. Van mijn leveranciers krijg ik de ene na de andere mail met stijgingen. Komende maand zal ik ook gebruiken om een nieuwe prijslijst te maken en deze zal ik in de loop van de zomer aanpassen.

Vakantie

Komende week is de salon nog open op maandagochtend, donderdag en vrijdag. Daarna is de salon gesloten van 15 juli tot 3 augustus.

Bij vragen of andere zaken ben ik enkel via Whatsapp op 0651168650 bereikbaar. Messenger werkt helaas niet meer.

Lieve klanten ik wens jullie een prachtige zomer toe!☀️

Hartelijke groet,
Ivonne

Kapsalon
IVONN haar design

Comments are closed.

Over IVONN haar design

IVONN haar design ben ik, freelance kapster/topstylist.
Mijn ontwerp met de hand gemaakt.

Door te kijken naar wie JIJ bent en hoe je in het leven staat, kan ik jou innerlijke persoon nog krachtiger naar voren laten komen. Ieder persoon is uniek en jou kapsel hoort daarbij.

© 2024 IVONN haar design - Adres: Schoolstraat 22, 4417 AB Hansweert
Realisatie website: C-idee Communicatie
Loading...
Facebook Messenger for Wordpress