Nieuwsbrief 17 januari 2021

Beste klant,

Nog even volhouden. Wie weet is het bijna zover dat ik weer jouw haar mooi mag maken.

Vorige week heb ik mijn schaartjes op laten sturen om ze te laten slijpen. Zo vlieg ik straks snel door jullie bossige haren. Maar oeps, na een week waren mijn scharen nog niet aangekomen bij de slijper… Stress !! Gelukkig na twee dagen zeuren bij de Post zijn ze aangekomen en hoop ik ze snel terug te ontvangen. Want weet je wat erg is haha mijn man loopt ook met een corona kapsel nu. Mijn salon ligt onder stapels boekhoudpapieren en ik zit al dagen achter mijn computer. Met resultaat, straks is alles weer goed op orde. Mijn prijslijst heb ik helemaal vernieuwd. Twee lockdowns (zonder financiële steun) gaven mij de tijd om eens goed na te denken wat ik wil, nodig heb en wat ik jullie aan kan bieden.

Vandaag kreeg ik een prachtig certificaat binnen met het cijfer 10 die mijn klanten gaven via alle reviews. WAUW fantastisch. Bedankt dat jullie de moeite hebben genomen om een review te plaatsen. Ik werd er gewoon even stil van! Eén review viel mij op, dat het wel jammer is dat ik regelmatig uitloop.
Daar baal ik ook altijd zo van. Dus daar heb ik een oplossing voor bedacht. Meer tijd bij een behandeling! Ik heb tenslotte ook maar 1 paar handen en wil jullie niks tekort doen.

Nieuwe boekingspagina

Kijk gerust eens op mijn nieuwe boekingspagina, daar staan alle mogelijkheden op met beschrijving en tijdsindeling. Mocht je vragen hebben of opmerkingen, laat het mij dan gerust weten. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. De link kun je vinden op mijn socials. Mijn website word nog aangepast binnenkort.

Wat wel belangrijk is, is dat ook de juiste behandeling word geboekt bij jullie wens. Dus kijk alvast wat bij jullie past en ik voldoende de tijd heb om alle werkzaamheden af te krijgen voor de volgende klant komt. Zeker in deze tijd is het heel belangrijk dat ik straks veilig en hygiënisch te werk kan gaan, zodat we een samen een nieuwe lockdown kunnen voorkomen. ( Let op: het online boeken is nog niet mogelijk, deze functie is tijdelijk uitgeschakeld)

De link naar mijn nieuwe bookingssite is: https://bjootify.com/salon/Hansweert/ivonn-haar-design

Ook wil ik jullie bedanken voor alle steun, lieve berichtjes tijdens deze moeilijke periode.
Ik hoop dat we deze snel achter ons kunnen laten.

Graag snel tot zien!
Liefs Ivon
IVONN haar design
0651168650

Comments are closed.

Over IVONN haar design

IVONN haar design ben ik, freelance kapster/topstylist.
Mijn ontwerp met de hand gemaakt.

Door te kijken naar wie JIJ bent en hoe je in het leven staat, kan ik jou innerlijke persoon nog krachtiger naar voren laten komen. Ieder persoon is uniek en jou kapsel hoort daarbij.

© 2024 IVONN haar design - Adres: Schoolstraat 22, 4417 AB Hansweert
Realisatie website: C-idee Communicatie
Loading...
Facebook Messenger for Wordpress