Mijn droom komt uit!

ontspannen zitten bij kapsalon IVONN haar designDe afgelopen maanden werd er bij mij thuis flink verbouwd, om een kapsalon aan huis te creëren in Hansweert.  Per 1 juni zal ik dan ook grotendeels stoppen met mijn werkzaamheden in Kloetinge.

Bij LUUX zal ik nog om de week op zaterdag gezellig in teamverband blijven werken, want mijn lieve collega’s wil ik natuurlijk niet missen. Met de klanten die op donderdag en vrijdag vanaf begin juni bij mij in de agenda op staan, zal ik nog contact opnemen. De behandelingen kunnen gewoon blijven staan, echter zal de locatie Hansweert worden.

Komt dit niet goed uit, dan hoor ik dat graag via 06-51168650. Wil je meer informatie over mijn werkdagen, kijk dan eens op mijn website www.ivonnhaardesign.nl.

IVONN haar design
Schoolstraat 22
4417 AB Hansweert
Tel: 0651168650

Comments are closed.

Over IVONN haar design

IVONN haar design ben ik, freelance kapster/topstylist.
Mijn ontwerp met de hand gemaakt.

Door te kijken naar wie JIJ bent en hoe je in het leven staat, kan ik jou innerlijke persoon nog krachtiger naar voren laten komen. Ieder persoon is uniek en jou kapsel hoort daarbij.

© 2024 IVONN haar design - Adres: Schoolstraat 22, 4417 AB Hansweert
Realisatie website: C-idee Communicatie
Loading...
Facebook Messenger for Wordpress