Even voorstellen

Hoi mijn naam is Ivonne de Blaey, van IVONN haar design

Nog even en dan is het eindelijk zover! Per 1 april mag ik beginnen als haarstyliste op zelfstandige basis bij d’Opknapperie. Op dit moment zijn Tamara en ik nog volop bezig met alle voorbereidingen, zodat mijn vaste klanten, maar ook de klanten van d’Opknapperie straks tot in de puntjes kan verzorgen.

Sinds 1998 ben ik werkzaam in het kappersvak en heb ik onder andere gewerkt bij René de kapper en Studio Looks in Goes. In Krabbendijke heb ik 5 jaar Kapsalon Sculpture gehad. Ondernemen deed ik met veel plezier!

Passie voor het vak

Wie bij mij in de stoel plaats neemt wil ik het gevoel geven dat ik ze zie, hoor en begrijp. Zo kunnen we samen een kapsel creeren wat jouw ‘zijn’ omlijst. Kortom een kapsel geven wat voor jou op het lijf geschreven is! Dat is waar ik blij van word en waardoor ik mijn vak met passie beleef. Die liefd en zorg voor creatief omgaan met haar, wil ik graag met jullie delen.

Ik heet jullie dan ook van harte welkom in mijn stoel bij LUUX d’Opknapperie om je te laten verrassen en mij te inspireren!

Koffie en thee staat klaar met wat lekkers, komen jullie ook?

Tot snel!

Groetjes Ivonne

Comments are closed.

Over IVONN haar design

IVONN haar design ben ik, freelance kapster/topstylist.
Mijn ontwerp met de hand gemaakt.

Door te kijken naar wie JIJ bent en hoe je in het leven staat, kan ik jou innerlijke persoon nog krachtiger naar voren laten komen. Ieder persoon is uniek en jou kapsel hoort daarbij.

© 2018 IVONN haar design - Adres: Schoolstraat 22, 4417 AB Hansweert
Realisatie website: C-idee Communicatie
Loading...
Facebook Messenger for Wordpress