Afspraak maken voor aan huis nu ook via Facebook chat

Facebook messenger chat button, klant contactAls je als ondernemer aan het werk bent, zit je niet altijd achter je computer. In mijn vak in elk geval niet 😉
Om te voorkomen dat e-mails te lang onbeantwoord blijven, introduceer ik de Facebook Chat button.
Ja, je leest het goed! Sinds vandaag is het mogelijk om mij via de Facebook chatknop op mijn website een berichtje te sturen. Heel handig. Want zo kan je ten alle tijde mij een berichtje sturen als je een afspraak aan huis wilt, of als je vragen hebt. Uiteraard is het ook mogelijk om mij via WhatsApp een berichtje te sturen. Voeg mijn mobiele nummer toe aan je contacten en stuur mij dan een appje. Zowel voor Facebook messenger/chat als WhatsApp geldt dat ik deze nog dezelfde dag beantwoord.

Comments are closed.

Over IVONN haar design

IVONN haar design ben ik, freelance kapster/topstylist.
Mijn ontwerp met de hand gemaakt.

Door te kijken naar wie JIJ bent en hoe je in het leven staat, kan ik jou innerlijke persoon nog krachtiger naar voren laten komen. Ieder persoon is uniek en jou kapsel hoort daarbij.

© 2024 IVONN haar design - Adres: Schoolstraat 22, 4417 AB Hansweert
Realisatie website: C-idee Communicatie
Loading...
Facebook Messenger for Wordpress